Voleybol derslerimizi, KTSK Bağlarbaşı Korusu'nda her Perşembe ve Cuma günleri saat 19.00-20.30 saatleri arasında yapıyoruz.
Katılımcılar bu 2 günden istediğini seçip haftada tek gün düzenleyeceğimiz antrenmanlara katılabilir.
Derslerimiz 7 Nisan Perşembe günü başlayacaktır.
Derlerimiz KTSK Bağlarbaşı Korusu'nda düzenlenecektir.
Koç Topluluğu içi aylık ücreti 325 TL
Koç Topluluğu dışı aylık ücreti 410 TL'dir.
Kayıtlar ve ödemeler aylık olarak alınmaktadır.
Grup içi fiyat uygulaması kimleri kapsar?
-Grup içi fiyat uygulaması, kayıt yaptırılacak kişinin Koç Topluluğu'nda çalışan olması durumunu kapsamaktadır. Aktif olarak Koç Topluluğ'nda çalışan biri Grup içi fiyat uygulamasından yararlanamabilir.
Grup dışı fiyat uygulaması kimleri kapsar?
-Grup dışı fiyat uygulaması, kayıt yaptıracak kişinin Koç Topluluğu'nda çalışmaması durumunda uygulanır.
Grup dışı katılımlarda referans sorgulaması yapılmaktadır. Kayıt yaptıracak kişiler bir sonraki kayıt sayfasında Koç Topluluğu çalışanı referansı göstermek durumundadır. İletilen referans bilgileri sonrası, referansla iletişime geçilecek ve kayıt durumu akabinde onaylanacatır. Referans bilgiler paylaşımı sırasında, referansınızın Topluluk şirketi bilgisi ve şirket e-mail adresi girilmelidir.
Referans kontrolü sonrasında tarafınıza olumlu veya olumsuz sonuçla ilgili bilgilendirme maili düşecektir. Bu mailleri takiben katılım durumunuzu planlayabilirsiniz.
Referans kontrolü olumsuz sonuçlanan kişilerin ödemeleri geri iade edilecektir.